Politika i gospodarstvo Sponzorirani članak

POBJEDNIČKI DVOJAC: Mišo Krstičević predstavio Ivana Marevića za svog zamjenika

Aktualni pločanski gradonačelnik predstavio je danas kandidata za svog zamjenika na predstojećim lokalnim izborima.

“Ivan Marević bit će kandidat za mog zamjenika na nadolazećim lokalnim izborima!

Vijest je to koja nije nova ni neočekivana. Vrhunski stručnjak, odličan suradnik, kolega i prijatelj, skupa sa Zoranom Majstrovićem činio je pobjednički dvojac kojeg bi svaki gradonačelnik mogao poželjeti.


Ja sam imao tu sreću što su bili dio mog tima koji je u četiri godine pokazao kako naš grad zaista može bolje, ali sretni mogu biti i građani Ploča jer je Ivan pristao i u sljedeće četiri godine biti moja desna ruka. Pametniji i iskusniji krećemo u novi mandat.

Cijenjeni sugrađani, opravdat ćemo vaše povjerenje transparentnim, poštenim i naprednim načinom vođenja grada.
Ploče su danas grad koji je ljepši i uređeniji. Grad koji brine o svojim stanovnicima, od onih najmlađih do najstarijih. Grad s jasnom vizijom kako rasti i razvijati se u budućnosti.

Jednostavno, grad novih mogućnosti. A najbolje tek dolazi” – napisao je Mišo Krstičević.

Ivan Marević je 33-ogodišnjak, oženjen, otac dvoje djece, živi na Staševici. Srednju školu je završio u Pločama, a fakultet Prometnih znanosti u Zagrebu. Inženjer je informacijsko – komunikacijskog prometa. Na mjesto zamjenika gradonačelnika je došao iz u vlastitog OPG-a, gdje se bavio poljoprivredom.

Prema Ivanovim riječima “politički se aktivirao još na fakultetu izrevoltiran devastacijom društva i općenito stanjem na državnoj razini.” Posebno je aktiviran u polju poljoprivrede i općenito gospodarstva.

“Poljoprivreda mora bit naš forte, zaokružena cjelina koja uporišta nalazi u udruzivanju poljoprivrednika, upotrebi modernih tehnologija, alternativnim izvorima financiranja i direktnoj prodaji proizvoda i usluga krajnjim korisnicima. Jedino tako ta časna djelatnost može biti profitabilna.” U Gradu Pločama je odgovoran i za pisanje i provođenje projekata.