Politika

PLORA: Prošao projekt Udruge branitelja Grada Ploča i Udruge Prvi ročnik hrvatske vojske

Primili smo službene informacije da je Udruga branitelja Grada Ploča u partnerstvu sa udrugom Prvi ročnik hrvatske vojske uspješno prijavila projekt pod nazivom „Uvijek zajedno“ te im je od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku i Ministarstva hrvatskih branitelja odobreno 836.840,00 kuna.


Za vrijeme trajanja projekta od dvije godine organizirat će se besplatno psihološko i pravno savjetovanje za hrvatske branitelje i članove obitelji, te će se organizirati petodnevna edukacija na kojoj će branitelji povećati svoje kompetencije te na taj način biti konkurentniji na tržištu rada. Ostale aktivnosti zainteresirani će saznati na početnoj konferenciji koja će se održati u ožujku. Zahvaljujemo predstavnicima udruga na suradnji u pripremi projektnog prijedloga. 

Važno je istaknuti da će usluge moći koristiti članovi svih braniteljskih udruga s područja Grada Ploča i ostali zainteresirani.

Na svom službenom profilu pločanski gradonačelnik je podsjetio da je razvojna agencija Grada Ploča PLORA u prvih 8 mjeseci postojanja uspješno prijavila dva projekta, a rezultate čeka za još 3 prijavljena projekta ukupne vrijednosti 4 miljuna kuna.

Čestitamo! 🙂

Možda ti se sviđa

Politika

PROMJENA VLASTI – PREDUVJET NAPRETKA

Jednostranački sustav gospodarstvo u Pločama je doveo do potpunoga kolapsa – ističu predstavnici HNS-a, HSLS-a i LS-a – Unatoč pozivima,
RO-RO terminal
Politika

INVESTICIJSKI ZAHVAT LUČKE UPRAVE PLOČE: Putnički i teretni terminal

U okviru opsežnih investicijskih aktivnosti koje Lučka Uprava Ploče provodi značajno mjesto pripada gradnji suvremenog RO-RO terminala za međunarodni teretni