Politika i gospodarstvo

PLORA PLOČE ORGANIZIRA: Info dan – Energetska obnova 2021.

Info dan-Energetska obnova 2021!!

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost je 15. rujna 2021. objavio Javni poziv za energetsku obnovu obiteljskih kuća. Poziv je dostupan na internetskim stranicama Fonda a prijave građana počinju se zaprimati 14. listopada 2021. godine.

Kako bi svi zainteresirani bili što bolje informirani o uvjetima financiranja, Razvojna agencija Grada Ploča PLORA će u ponedjeljak, 11. listopada 2021. godine u službenim prostorijama na adresi Trg kralja Tomislava 23, II. kat, Ploče, održati info dan u trajanju od 11 do 16 sati na kojem korisnici mogu dobiti sve važne informacije o uvjetima sufinanciranja s naglaskom na popis potrebne dokumentacije.


Obvezna dokumentacija:

–  sken osobne iskaznice svih suvlasnika kuće

–  zemljišno-knjižni izvadak čestice

–  važeći dokaz da je obiteljska kuća izgrađena prema Zakonu o gradnji

Ključni dokumenti su i:

–  Izvješće energetskog certifikatora o provedenom energetskom pregledu i važeći energetski certifikat obiteljske kuće, na temelju kojih mora biti izrađena i dostavljena detaljna ponuda ili troškovnik izvođača radova odnosno dobavljača opreme

–  fotodokumentacija kojom se dokazuje postojeće stanje obiteljske kuće

VAŽNA NAPOMENA: Zbog nemogućnosti boravka većeg broja ljudi na istom mjestu zbog provedbe epidemioloških mjera ljubazno molimo da prethodno potvrdite dolazak i ostavite kontakt podatke putem sljedeće adrese elektroničke pošte: plorarazvojnaagencija@gmail.com, a kako bismo vas mogli kontaktirati u slučaju bilo kakve promjene.

Plora Ploče

Tag