Politika

PLORA Ploče izvjestila o dva nova odobrena projekta!

Prenosimo Projektno izvješće sa stranica Plore Ploče.

“U protekla dva mjeseca stigle su dvije odluke gdje je u prvom odobrena projektna prijava Dječji vrtić Ploče djeci i roditeljima II što znači približno dva milijuna kuna ulaganja u infrastrukturu i osoblje, a sve sa ciljem usklađivanja poslovnog i obiteljskog života obitelji uključenim u programe ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja na području Grada Ploča.

Grad Ploče je dobio odluku o pravu dodjele sredstava pomoći za kupnju energetski učinkovitog vozila (električnog) i to u iznosu od 59.752, 69 kunu (s PDV-om) dok će razliku osigurati Grad Ploče.


“Bilo nam je zadovoljstvo surađivati s djelatnicima Grada na tim prijavama” – poručili su iz Plore.

Kako doznajemo, poslane su četiri prijave za Podmjeru 6.3.1., u idućih sedam dana Plora planira poslati još šest.

Poslane su još i četiri projektne prijave za korisnike na Javni poziv za energetsku obnovu obiteljskih kuća.

U proteklom periodu prema nadležnim tijelima Plora je poslala ZNS-e vrijedne preko 400.000,00 kuna u svrhu realizacije aktivnosti „Zaželi“.

Pripremili su i poslali nabavu na ex ante provjeru u Ministarstvo u vrijednosti od 625.000,00 kuna u svrhu opremanja budućeg STEM Centra Ploče u prostorijama Doma kulture Ploče. Čim odobre javnu nabavu kreće se u opremanje reprezentativnog centra za mlade nade STEM-a, piše u priopćenju Plore Ploče.

Možda ti se sviđa

Politika

PROMJENA VLASTI – PREDUVJET NAPRETKA

Jednostranački sustav gospodarstvo u Pločama je doveo do potpunoga kolapsa – ističu predstavnici HNS-a, HSLS-a i LS-a – Unatoč pozivima,
RO-RO terminal
Politika

INVESTICIJSKI ZAHVAT LUČKE UPRAVE PLOČE: Putnički i teretni terminal

U okviru opsežnih investicijskih aktivnosti koje Lučka Uprava Ploče provodi značajno mjesto pripada gradnji suvremenog RO-RO terminala za međunarodni teretni