Politika

PLOČANSKA ORGANIZACIJA SUH-a: “Četvorka” vraća mirovine

Sindikat umirovljenika Hrvatske u Pločama održao je sastanak u cilju upoznavanja članstva s potpisivanjem ugovora za pravednu Hrvatsku.
Stranke HSS, LS, HNS i IDS preuzele su obvezu da u roku od šest mjeseci od konstituiranja novoga Zastupničkog doma donesu zakon prema kojemu bi se izvršila odluka Ustavnog suda od 12. svibnja 1998. godine, kazao je predsjednik pločanskog SUH-a Tomislav Bobanac, i istaknuo:
— Ovakvim ugovorom našeg sindikata i četvorice uklonile bi se razlike nastale u izračunu mirovina i vratio dug nastalog zakidanja umirovljenika prema Vladinim uredbama od 1993. godine do danas — kazao je Bobanac, dodajući:
— Ovo je prigoda da pozovemo članstvo da iziđe na siječanjske izbore i glasuje za one koji jasnim programom i poštenjem jamče ostvarenje umirovljeničkih prava.

Tekst: M. Putica / www.slobodnadalmacija.hr

Možda ti se sviđa

Politika

PROMJENA VLASTI – PREDUVJET NAPRETKA

Jednostranački sustav gospodarstvo u Pločama je doveo do potpunoga kolapsa – ističu predstavnici HNS-a, HSLS-a i LS-a – Unatoč pozivima,
RO-RO terminal
Politika

INVESTICIJSKI ZAHVAT LUČKE UPRAVE PLOČE: Putnički i teretni terminal

U okviru opsežnih investicijskih aktivnosti koje Lučka Uprava Ploče provodi značajno mjesto pripada gradnji suvremenog RO-RO terminala za međunarodni teretni