Politika

Pločani biraju: Krešo, Mišo ili Niko?

Danas su služneno objavljene pravovaljane kandidature za izbor Gradonačelnika grada Ploče. Podsjetimo, lokalni izbori će se održati 21. svibnja 2017. godine gdje će se osim izbora članova Gradskog vijeća grada Ploče, birati i Gradonačelnik.


Građani Ploča će za ove lokalne izbore birati između tri kandidata: Krešimira Vejića, kao kandidata HDZ-a i HSLS-a; Miše Krstičevića, kandidata SDP-a i PLS-a; te Nike Orepića, kandidata grupe birača.

Krešimir Vejić je za svoje zamjenike odabrao Đina Zmijarevića i Ivonu Šuman, zamjenici Miše Krstičevića su Ivan Marević i Zoran Majstrović, dok je Niko Orepić svoje povjerenje povjerio Ivanu Karamatiću i Ivani Miličević.

Slobodno možemo prognozirati da nas očekuje neizvjesna i zanimljiva utrka za mjesto Gradonačelnika grada Ploče, s obzirom na kvalitetu ponuđenih kandidata i njihovih zamjenika. Sve su to ljudi koji uživaju određeni ugled u našem društvu i sa zanimanjem ćemo pratiti ovu predizbornu utrku.

Možda ti se sviđa

Politika

PROMJENA VLASTI – PREDUVJET NAPRETKA

Jednostranački sustav gospodarstvo u Pločama je doveo do potpunoga kolapsa – ističu predstavnici HNS-a, HSLS-a i LS-a – Unatoč pozivima,
RO-RO terminal
Politika

INVESTICIJSKI ZAHVAT LUČKE UPRAVE PLOČE: Putnički i teretni terminal

U okviru opsežnih investicijskih aktivnosti koje Lučka Uprava Ploče provodi značajno mjesto pripada gradnji suvremenog RO-RO terminala za međunarodni teretni