Politika i gospodarstvo

Osnovan MO SDP Baćina

U petak, 16.05.2014, održana je Osnivačka konvencija Mjesnog ogranka SDP Baćina. Za predsjednicu MO SDP Baćina izabrana je Iva Marinović, za potpredsjednicu Dragana Bilić, a za tajnicu Janis Marinović. U odbor MO SDP Baćina izabrani su Pavo Franić, Donald Giljević, Ivan Giljević i Mariana Kramar.

Svojim prisustvom, izbore su pozdravili predsjednik SDP- a GO Ploče, dr. Mišo Krstičević, potpredsjednik SDP -a GO Ploče, Milenko Karić, predsjednik Foruma mladih SDP – a Dubrovačko neretvanske županije, Mirko Mateljak i predsjednica Socijaldemokratskog foruma žena Nada Ivanković .

Izbore je zaključila nova predsjednica MO SDP Baćina Iva Marinović, uz poruku da će predanim radom nastojati ispuniti sve što se od nje očekuje te da će se taj rad prepoznati, kako u stranci tako i u Baćini.


Odmah nakon prigodnog domjenka održana je konstituirajuća sjednica MO SDP Baćina na kojoj je donesen zaključak da se Mjesni ogranak SDP – a Baćina protivi bilo kakvoj inicijativi za izgradnju termoelektrane na ugljen na području doline Neretve. Predsjednica MO SDP Baćina pozvala je sve Baćince da se sutra na sveneretvanskom prosvjedu pojave u što većem broju.

 
Tekst i foto: sdp-ploce.com