Politika i gospodarstvo

Održana Izborna konvencija GO SDP-a Ploča

Nakon što su pločanski SDP-ovci izabrali predsjednika u nedjelju 10.11. 2013. je završen proces izbora novog vodstva na Konvenciji održanoj u dvorani Pučkog učilišta u Pločama.

Konvenciji su uz delegate prisustvovali i predsjednik županijske organizacije SDP-a Davor Penić, saborska zastupnica Tatjana Šimac-Bonačić kao i izaslanstva susjednih organizacija SDP-a te koalicijskih partnera! Iz rasprave o radu organizacije se dalo zaključiti da su pločanski SDP-ovci nezadovoljni rezultatom lokalnih izbora spremni još više raditi i na taj način polučiti pobjedu na slijedećim izborima.

Novi potpredsjednici stranke su Milenko Karić, dipl. ing. kemije i Vedran Markota, diplomirani pravnik, dok su u sastav gradskog odbora ušli Nina Bogunović, Ivan Dominiković, Ljubica Foškulo, Damir Giljević, Ivica Grgurinović, Nada Ivanković, Joško Jovica, Klaudija Kostov-Žderić, Ivan Marević (Ploče), Ivan Marević (Staševica), Jelena Medak, Sead Suljić, Toni Zmijarević i Mirko Žderić.


Vidno je da je došlo do zaokreta u SDP-u Ploča i da su stranku preuzeli mladi ljudi koje će i htjeti i znati revitalizirati pločanski SDP kao i grad Ploče ukoliko im građani daju povjerenje na slijedećim izborima.

 

sdp-ploce.com