Politika

NIKOLA GRMOJA: Pozivam sve kojima je dosta Branka Bačića i Nikole Dobroslavića da izađu na izbore i izaberu promjenu na čelu županije!

Nikola Grmoja, glavni tajnik i jedan od osnivača Mosta nezavisnih lista uputio je podršku Božu Petrovu, a objavu prenosimo u cijelosti.


Moj prijatelj Božo Petrov, častan čovjek koji se izložio protiv koruptivne hobotnice koja upravlja Hrvatskom, lider Mosta kojeg se najviše udaralo od svih i na kojeg je bačeno najviše blata na političkoj sceni, se ponovo pokazao jakim i gotovo neuništivim.

Unatoč prognozama i anketama koje su favorizirale druge kandidate, ide u drugi krug s Dobroslavićem i ima puno veće šanse nego ja prije 4 godine!

Pozivam sve kojima je dosta Branka Bačića i Nikole Dobroslavića da izađu na izbore i izaberu promjenu na čelu županije!

Naša županija je pred velikim izazovima, epidemija koronavirusa je ugrozila turizam, a umorni župan koji ima 74 godine na te izazove nikako ne može odgovoriti.

Potrebna je nova energija, entuzijazam i elan za bolje sutra naše županije! Župan Dobroslavić je i protekle 4 godine bio statist i maneken i nažalost nema što novo ponuditi.

A ako već biramo manekena, mislim da je i tu Božo bolji izbor. Mislim da će se dame složiti?

Možda ti se sviđa

Politika

PROMJENA VLASTI – PREDUVJET NAPRETKA

Jednostranački sustav gospodarstvo u Pločama je doveo do potpunoga kolapsa – ističu predstavnici HNS-a, HSLS-a i LS-a – Unatoč pozivima,
RO-RO terminal
Politika

INVESTICIJSKI ZAHVAT LUČKE UPRAVE PLOČE: Putnički i teretni terminal

U okviru opsežnih investicijskih aktivnosti koje Lučka Uprava Ploče provodi značajno mjesto pripada gradnji suvremenog RO-RO terminala za međunarodni teretni