Politika

NEMA KANDIDATA: Opet odgođeni izbori u HDZ-u Ploče

Kako smo prije par tjedana najavili, izbori za predsjednika i potpredsjednike Gradske organizacije HDZ -a Ploče trebali su se održati 27. veljače.

Kažemo trebali, jer kako neslužbeno doznajemo, to se neće dogoditi ni ovaj put iz jednostavnog razloga – nema kandidata.

Druga je to odgoda unutarstranačkih izbora, u trećem po veličinu gradu u Dubrovačko – neretvanskoj županiji, HDZ nije održao unutarstranačke izbore ni u listopadu kada su se održavali i u ostalim gradovima i općinama.


Netom pred izbore povučene su kandidature, a predsjednik pločanskog HDZ -a Krešimir Šunjić koji se želio ponovo kandidirati za čelnika pločanskog HDZ -a tada je kazao:

„Nismo željeli da se netko od članova stranke u Pločama osjeća ugroženo i zakinuto pa smo kandidati za potpredsjednike i ja odlučili odgoditi izbore za dva mjeseca i o tome obavijestili Županijski odbor stranke”.

Kao što vidimo, odgoda nije riješila probleme koji su očiti u pločanskom HDZ-u. Šta će se dalje događati ostaje nam za vidjeti.

Inače, pločanski HDZ kako je za Južni kazao glavni tajnik HDZ -a Dubrovačko – neretvanske županije Nikša Sentić, ima oko 800 članova.

Možda ti se sviđa

Politika

PROMJENA VLASTI – PREDUVJET NAPRETKA

Jednostranački sustav gospodarstvo u Pločama je doveo do potpunoga kolapsa – ističu predstavnici HNS-a, HSLS-a i LS-a – Unatoč pozivima,
RO-RO terminal
Politika

INVESTICIJSKI ZAHVAT LUČKE UPRAVE PLOČE: Putnički i teretni terminal

U okviru opsežnih investicijskih aktivnosti koje Lučka Uprava Ploče provodi značajno mjesto pripada gradnji suvremenog RO-RO terminala za međunarodni teretni