Politika

NAKON PUNIH 8 GODINA Na ljeto se vraća željeznička linija Ploče – Sarajevo?

Nakon punih osam godina, voznim redom predviđena je željeznička linija Sarajevo – Ploče i obrnuto, od 1. srpnja do 28. kolovoza! 

Kako su izvijestili iz HŽ Putnički prijevoz ”s obzirom da su uoči prošlogodišnje turističke sezone održavani razgovori između ŽFBH i HŽPP-a o mogućnostima uvođenja sezonskih vlakova između Sarajeva i Ploča, HŽPP je u novom voznom redu u plan stavio vožnju sezonskih vlakova te će se ponovno pokrenuti razgovori s ŽFBH o mogućnostima i interesu putnika za potencijalno uvođenje sezonskih vlakova”. 

U HŽPP su se, istina, ogradili kako će se pri donošenju konačne odluke ”uz komercijalne i tehničke uvjete, vodit računa i o pandemiji koronavirusa”, no ova vijest zasigurno će obradovati sve ljubitelje putovanja željeznicom, piše Bljesak info.


Možda ti se sviđa

Politika

PROMJENA VLASTI – PREDUVJET NAPRETKA

Jednostranački sustav gospodarstvo u Pločama je doveo do potpunoga kolapsa – ističu predstavnici HNS-a, HSLS-a i LS-a – Unatoč pozivima,
RO-RO terminal
Politika

INVESTICIJSKI ZAHVAT LUČKE UPRAVE PLOČE: Putnički i teretni terminal

U okviru opsežnih investicijskih aktivnosti koje Lučka Uprava Ploče provodi značajno mjesto pripada gradnji suvremenog RO-RO terminala za međunarodni teretni