Politika i gospodarstvo

Načelnik Stožera civilne zaštite Majstrović: Uveli smo dodatni broj za izdavanje propusnica

Stožer civilne zaštite Grada Ploča obavještava da su uveli dodatni broj na koji se može zatražiti propusnica za one koji moraju putovati iz vitalnih obiteljskih razloga, poput pružanja skrbi djeci ili starijim osobama ili kupnje hrane i osnovnih potrepština.

DODATNI BROJ TELEFONA JE 020-679-246

Propusnicu Stožera civilne zaštite Grada Ploča možete zatražiti i pozivom na broj telefona 020/ 679-828 ili mailom na [email protected]


“Apeliram na naše građane da, ako je to moguće, propusnice zatraže elektroničkim putem, mailom, sve iz razloga da se izbjegnu nepotrebna okupljanja većeg broja ljudi i stvaranje gužvi, koje nisu po preporuci Nacionalnog stožera. Propusnica dobivena putem maila ima jednako značenje kao i preuzeta fizički.

Za izdavanje propusnice koja se odnosi na gore navedene okolnosti potrebno je dostaviti ime i prezime, OIB za osobe koje pružaju uslugu, kao i za osobe kojima je usluga potrebna” – rekao nam je načelnik Stožera Zoran Majstrović.

Osoba na čije ime se izdaje propusnica treba dostaviti kontakt telefonski broj zbog obavijesti o preuzimanju iste ako se ne traži elektronskim putem. Propusnice koje nisu zatražene putem maila preuzimaju se na portirnici Gradskog poglavarstva, Trg Kralja Tomislava 23.

Načelnik Majstrović napominje da propusnica nije potrebna za kretanje na području Grada Ploča uz pridržavanje odluka propisanih mjera od strane Nacionalnog stožera civilne zaštite.

“Zahvaljujem svima koji se pridržavaju navedenih mjera i koji surađuju sa gradskim Stožerom civilne zaštite. Grad Ploče, srećom, nema zbilježenih slučajeva oboljelih od novog koronavirusa. Stožer civilne zaštite Grada Ploča stoji na usluzi svim građanima Ploča da takvo stanje i održimo” – rekao je za Ploče Online načelnik stožera Zoran Majstrović.