Politika

MOST I SLUŽBENO PREDSTAVIO SVOJE ADUTE Evo tko će biti njihovi nositelji lista

MOST NL na današnjoj konferenciji za medije predstavio je svoje nositelje lista za izborne jedinice na nadolazećim parlamentarnim izborima.


Kako prenosi Dubrovački portal, Marija Selak Raspudić nosit će listu u prvoj izbornoj jedinici, a Nino Raspudić u drugoj. Adut MOST-a u trećoj izbornoj jedinici je liječnik Denis Grgurović, a u četvrtoj Petar Kopunović Legetin.

Gradonačelnica Iloka MArina Budimir nosi MOST-ovu listu u petoj jedinici, a politički tajnik stranke Nikola Grmoja u šestoj.

U sedmoj jedinici listu predvodi Zvonimir Troskot, a u osmoj vjeroučitelj Marin Miletić.

Miro Bulj, MOST-ov glas Dalmatinske Zagore nosi listu u devetoj izbornoj jedinici, a čelnik stranke Božo Petrov u desetoj. Listu u jedanaestoj izbornoj jedinici predvodi Zvonimir Raguž.

Božo Petrov na konferenciji za medije najavio je kako će MOST sve liste službeno predati u utorak te kako će tada biti poznata sva imena.

Dodajmo i kako je u tijeku Glavni sabor SDP-a nakon kojeg će i oni izaći s imenima na listama.

Možda ti se sviđa

Politika

PROMJENA VLASTI – PREDUVJET NAPRETKA

Jednostranački sustav gospodarstvo u Pločama je doveo do potpunoga kolapsa – ističu predstavnici HNS-a, HSLS-a i LS-a – Unatoč pozivima,
RO-RO terminal
Politika

INVESTICIJSKI ZAHVAT LUČKE UPRAVE PLOČE: Putnički i teretni terminal

U okviru opsežnih investicijskih aktivnosti koje Lučka Uprava Ploče provodi značajno mjesto pripada gradnji suvremenog RO-RO terminala za međunarodni teretni