Politika

MO Peračko Blato: Započelo probijanje puta do starih sela Ostojići i Krstičevići

Jučer je započelo probijanje puta do starih sela Ostojići i Krstičevići u MO Peračko Blato.


Podsjetimo, Grad Ploče objavio je poziv na dostavu ponuda u sklopu Jednostavne nabave radova, predmet nabave bilo je probijanje puta do starih sela Ostojići i Krstičevići u MO Peračko Blato, a koja obuhvaća izvođenje zemljanih radova.

Saznajemo da je posao za izvođenje radova dobila tvrtka Mamb iz Ploča. Sredstva su osigurana Proračunom Grada Ploča za 2018. godinu.

– Put ide iz samog sela do starih sela Krstičevića i Ostojića. Jedini smo mjesni odbor koji nema put u stara sela. S ovim putom ispunili smo san naših djedova i očeva. Sljedeće što nam je u planu i što nam je velika želja je obnova Doma kulture i prenamjena u starački dom ili hostel – izjavio je za Ploče Online glavar sela, Aleksandar Ostojić.

Možda ti se sviđa

Politika

PROMJENA VLASTI – PREDUVJET NAPRETKA

Jednostranački sustav gospodarstvo u Pločama je doveo do potpunoga kolapsa – ističu predstavnici HNS-a, HSLS-a i LS-a – Unatoč pozivima,
RO-RO terminal
Politika

INVESTICIJSKI ZAHVAT LUČKE UPRAVE PLOČE: Putnički i teretni terminal

U okviru opsežnih investicijskih aktivnosti koje Lučka Uprava Ploče provodi značajno mjesto pripada gradnji suvremenog RO-RO terminala za međunarodni teretni