Politika i gospodarstvo

Mladež HDZ-a Ploče: HDZ će iz svega izaći još jači!

Likuje ekstremna desnica, u nadi da će na predstojećim izborima pokupiti dobar dio glasača najjače hrvatske stranke, dok se jednako tako, s neskrivenom euforijom, raduje ekstremna ljevica koju personificira Pusicka te jedan dio takozvanih nevladinih udruga, u stvarnosti riječ je o parazitima priključenim na državnu blagajnu koji su u većem dijelu ‘agenti’ SDP-a po potrebi, što smo vidjeli proteklih godina.

HDZ sasvim sigurno ovom presudom neće nestati s političke scene, naprotiv, činjenica da je nepravomoćna presuda HDZ-u kod članova doživljena kao politički obračun sa strankom koja je pod vodstvom Franje Tuđmana utemeljila Hrvatsku, dodatno će mobilizirati i one HDZ-ovce koji bi možda, razočarani politikom općenito, ostali kod kuće na izborima.

HDZ kao stranka broji 200 000 članova, koji su, indirektno, ovakvom presudom (mada su mnogi pravni stručnjaci poprilično uvjereni da presuda stranci, kao kolektivu, ne može opstati(izjednačeni s lopovima,pojedincima kojih, usput budi rečeno, ima u svim strankama… Osim u SDP-u, Marina Lovrić Merzel sve što ima,a nesretnica nema ništa, stekla je potpuno legalno. Ha, ha…


https://www.facebook.com/mladezhdza.ploce