Politika i gospodarstvo

MIŠO KRSTIČEVIĆ UOČI STRANAČKIH IZBORA: Sve je još otvoreno, ali treba reći da u SDP-u nema raskola

Pločanski gradonačelnik Mišo Krističević posljednjih se dana, uz načelnicu Vela Luke, Katarinu Gugić spominje kao mogući nasljednik predsjednik Dubrovačko-neretvanskog SDP-a Nikole Hajdića.

– Nismo još o tome razgovarali, ta će tema na dnevni red doći u narednih nekoliko dana. Unutar naše županijske organizacije imamo izvrsnu suradnju te ćemo sigurno dogovoriti najbolju opciju kako bi poboljšali rad – kaže Krstičević dodajući kako jedino želi da unutarstranački sustav funkcionira.

Mišo Krstičević komentirao nam je i aktualnu situaciju u SDP-u naglasivši kako se radi o rješavanju nakupljenih problema i uvođenju reda iako je u tome bilo i krivih poteza.


– Namjera je dobra, a ovi koji sada upućuju kritike, trebaju se zapitati što su radili svih ovih godina. Zašto probleme nisu rješavali na vrijeme. No tih problema nema u cijelom SDP-u već samo u zagrebačkoj organizaciji i još u nekim većim gradovima. Drugdje sve u redu, pa tako i dok nas. Nažalost, percepcija je da se u cijeloj stranci dogodio raskol što nije istina. Raskol se dogodio samo u saborskom klubu SDP-a – poručuje Mišo Krstičević.

Dubrovački vjesnik