Politika i gospodarstvo

Mišo Krstičević poziva institucije da preispitaju gospodarenje RPP-om

Prošlo je više od 10 dana otkada smo detektirali i obavijestili, kako javnost, tako i gradonačelnika Vejića o nepravilnostima u vođenju Radio postaje Ploče. Štoviše, obzirom da postoje vrlo izgledne indicije da se radi o kaznenom djelu, ova „šutnja“ direktora Brajlovića i njegovog direktno nadređenog gradonačelnika Vejića potvrđuje da je velika vjerojatnost da su navedene indicije istinite.

Da ponovim, nismo dobili odgovor od gospodina Brajlovića je li svjesno ili nesvjesno oštetio imovinu građana Ploča. Ako je bilo određenih pritisaka od nadređenih osoba neka ih javno iznese, a ako nije, ponovno tražimo od gradonačelnika Vejića da smijeni gospodina Brajlovića, jer u tom slučaju nije dorastao dužnosti koju sada obavlja.

Već više od 10 dana izostala je bilo kakva reakcija Vejića na možebitno kazneno dijelo, stoga javno pozivam nadležne institucije da preispitaju gospodarenje Radio postajom Ploče, obzirom da Vejić koji ima dužnost kontrole gradskih ustanova tu istu funkciju ne obavlja, a u ovom slučaju očito ne želi obaviti iz razloga koji su njemu poznati, a koje mi za sada možemo samo nagađati.


Mišo Krstičević, predsjednik GO SDP Ploče