Politika i gospodarstvo

Mišo Krstičević: Pločani, sudjelujte u izradi gradskog proračuna

Nakon današnje vijesti u kojoj se pozivaju građani Grada Ploča na podnošenje prijedloga za uređenje i održavanje objekata komunalne infrastrukture u svrhu izrade Prijedloga plana komunalnih prioriteta za 2019. godinu koju možete pročitati OVDJE, na svojoj facebook stranici se oglasio i gradonačelnik Krstičević čiji poziv objavljujemo u cijelosti:

“Namjera mog tima i mene je otvoriti gradski proračun građanima Grada Ploča i dati im priliku da sudjeluju u izradi istog što do sada nije bio slučaj.

Pristigle ćemo prijedloge komunalnih zahvata obrađivati po redoslijedu zaprimanja, a u ovisnosti o spremnosti komunalnog zahvata, broja stanovnika koji će ostvariti direktnu korist od provedbe određenog komunalnog zahvata i financijskog opterećenja koje pojedini prijedlog nosi, komunalne zahvate i uvrstiti u prijedlog proračuna za 2019. godinu, odnosno u projekciju za 2020. godinu i 2021. godinu.


Cilj nam je da građani Ploča izravnije sudjeluju u kreiranju svog životnog prostora sa svojim novcima.” – stoji u priopćenju pločanskog Gradonačelnika.

Podsjetimo, prijedlozi se zaprimaju do 12. listopada 2018. godine,