Politika

MIŠO KRSTIČEVIĆ OBJAVIO KANDIDATURU: U videu prezentirao dosadašnji rad, najavio da “Najbolje tek dolazi”

Gradonačelnik grada Ploča, Mišo Krstičević, danas je objavio svoju kandidaturu za funkciju gradonačelnika na predstojećim loklanim izborima koji su raspisani za 16. svibnja. Krstičević je svoju kandidaturu obogatio i videom gdje je prezentirao dosadašnji rad u proteklom mandatu i najavio nove projekte koji su u planu. Tekst kandidature objavljujemo u cijelosti, a video pogledajte u sklopu teksta:

JASNO I GLASNO – DA! KANDIDIRAM SE PONOVO ZA GRADONAČELNIKA PLOČA!

Grade možeš bolje – obećanje je koje sam vam dao prije četiri godine i nisam vas iznevjerio.


Ploče su danas grad koji je ljepši i uređeniji. Grad koji brine o svojim stanovnicima, od onih najmlađih do najstarijih. Grad s jasnom vizijom kako rasti i razvijati se u budućnosti. Toliko je puno dobrih projekata koje smo realizirali da nam svi nisu stali u ovaj video.

Do svega toga došli smo onime što krasi Pločanke i Pločane – predanim radom, zalaganjem i iskrenom ljubavlju prema kraju koji nam je svima najdraži na svijetu.

Danas, pametniji i iskusniji nego prije četiri godine, krećemo u novi mandat. Zajedno sa suradnicima molim Vašu podršku meni kao gradonačelniku i našoj listi za  gradsko vijeće.

Opravdat ćemo vaše povjerenje transparentnim, poštenim i naprednim načinom vođenja grada. Ono što znam i siguran sam da vam mogu obećati je da će ovaj grad, svako naše naselje i svaka ulica biti još ljepša, zadovoljnija i bolja.

NAJBOLJE TEK DOLAZI!

Možda ti se sviđa

Politika

PROMJENA VLASTI – PREDUVJET NAPRETKA

Jednostranački sustav gospodarstvo u Pločama je doveo do potpunoga kolapsa – ističu predstavnici HNS-a, HSLS-a i LS-a – Unatoč pozivima,
RO-RO terminal
Politika

INVESTICIJSKI ZAHVAT LUČKE UPRAVE PLOČE: Putnički i teretni terminal

U okviru opsežnih investicijskih aktivnosti koje Lučka Uprava Ploče provodi značajno mjesto pripada gradnji suvremenog RO-RO terminala za međunarodni teretni