Politika

Mišo Krstičević, Krešimir Kuran.. Županijski odbor SDP-a predložio kandidate za 10. izbornu jedinicu

Županijski odbor SDP-a danas je predložio kandidate za zastupnike u Hrvatskom saboru, a koji će se birati na nadolazećim parlamentarnim izborima 5. srpnja 2020. godine.

Dubrovački vijeanik iz pouzdanih izvora doznaje kako je prema središnjici stranke poslana lista sa šest imena na kojoj se nalaze: predsjednik ŽO SDP-a Dubrovačko – neretvanske županije, Krešimir Kuran, načelnica Općine Vela Luka, Katarina Gugić, predsjednik GO SDP-a Grada Dubrovnika, Jadran Barač, gradonačelnik Grada Ploča, Mišo Krstičević, načelnik Općine Smokvica, Kuzma Tomašić te predsjednica GO SDP-a Grada Korčule, Marija Šegedin.

Potrebno je istaknuti kako će središnjica stranke od predloženih šest odabrati četiri kandidata koji će se naći na listi za Hrvatski sabor u 10. izbornoj jedinici.


Možda ti se sviđa

Politika

PROMJENA VLASTI – PREDUVJET NAPRETKA

Jednostranački sustav gospodarstvo u Pločama je doveo do potpunoga kolapsa – ističu predstavnici HNS-a, HSLS-a i LS-a – Unatoč pozivima,
RO-RO terminal
Politika

INVESTICIJSKI ZAHVAT LUČKE UPRAVE PLOČE: Putnički i teretni terminal

U okviru opsežnih investicijskih aktivnosti koje Lučka Uprava Ploče provodi značajno mjesto pripada gradnji suvremenog RO-RO terminala za međunarodni teretni