Politika i gospodarstvo

Miroslav Škoro u dolini Neretve: Borit ću se za običnog čovjeka koji želi živjeti od svoga rada

Predsjednički kandidat Miroslav Škoro družio se danas s građanima Metkovića na Trgu kralja Tomislava. Ispred Hotela Narona prikupljali su se potpisi za njegovu kandidaturu. Škoro je tim povodom zahvalio građanima na ukazanoj podršci i od njih je zatražio aganžman kako bi došlo do nužnih promjena jer kako on kaže sve nas je manje i manje i ovako dalje ne vodi nikuda.

– Mi smo u prvom danu skupili dovoljno potpisa, a to nam je poticaj da ih skupimo još više… Maja poruka građanima Metkovića je ista kao i ostalima građanima naše domovine – ovako  dalje ne može, kradljivci vremena su nam oduzeli 20 godina života… ljudi se iseljavaju kao i cijele obitelji, kao i gospodarstvo.


U svom kratkom obraćanju naglasio je i problem u gospodarstvu i poljoprivredi gdje je naslasak stavio na domaću proizvodnju a ne na uvoz. Svoj govor je zaključio riječima: Obraćam vam se kao poduzetnik, jer ja nisam klasični političar, borit ću se za običnog čovjeka koji želi živjeti od rada svojih ruku. Ja ne mogu obećati ništa, osim da ćemo morati puno raditi ali će morati sve skupa biti puno poštenije, To je najvažnije.

Škoro je u Metković stigao iz Dubrovnika, nakon Metkovića posjetio je i Ploče, Imotski, Split…. Prije odlaska iz Metkovića položio je vijenac pred Spomenikom poginulim braniteljima.

Tekst i foto: likemetkovic.hr