Politika

Ministar u BiH svečano prerezao vrpcu povodom postavljanja zavjesa u školi

Ministar obrazovanja, nauke, kulture i sporta HNK Rašid Hadžović svečano je prerezao vrpcu u Osnovnoj školi Gnojnice u Mostaru povodom završetka projekta “Opremanje škole rashladnim uređajima, pergolom i rebrastim zavjesama” koji je podržala Turska vojna misija u BiH.

“Čast mi je i zadovoljstvo što sam ovdje s vama. Ovo je bitan događaj za sve nas, jer je realiziran projekt u JU Osnovna škola Gnojnice koji će biti od koristi i našim učenicima i nastavnicima, ali i zbog činjenice da imamo priliku ugostiti naše prijatelje iz Turske. Nadam se da će još biti prilika za ovakve susrete u narednom periodu i da će se suradnja i dalje nastaviti”, rekao je Hadžović.

Direktorica škole Sadeta Zlomužica također je istaknula zadovoljstvo realizacijom ovog projekta.


“Ovaj projekt doprinijet će ugodnom ambijentu za rad naših učenika i nastavnika. Zahvaljujemo svim ljudima koji su podržali ovaj projekt. Vrata naše škole su vam uvijek otvorena, smatramo vas prijateljima i nadamo se nastavku suradnje“, rekla je.

Tekst i foto: Ministarstvo obrazovanja HNK / index.hr

Možda ti se sviđa

Politika

PROMJENA VLASTI – PREDUVJET NAPRETKA

Jednostranački sustav gospodarstvo u Pločama je doveo do potpunoga kolapsa – ističu predstavnici HNS-a, HSLS-a i LS-a – Unatoč pozivima,
RO-RO terminal
Politika

INVESTICIJSKI ZAHVAT LUČKE UPRAVE PLOČE: Putnički i teretni terminal

U okviru opsežnih investicijskih aktivnosti koje Lučka Uprava Ploče provodi značajno mjesto pripada gradnji suvremenog RO-RO terminala za međunarodni teretni