Politika

MILANOVIĆ O ŽUPANOVOM NEPOZIVANJU NA OBLJETNICU U DUBROVNIK: To je seljačka uzurpacija hrvatske svetinje!

Predsjednik RH Zoran Milanović osvrnuo se danas na to što nije sutra pozvan u Dubrovnik na 30. obljetnicu oslobođenja juga.

-Kakvo obilježavanje, tko to organizira? Hoće li biti muškarci u haljinama? To nije svečano, to je radno. Dubrovačko-neretvanska županija ili još jedna ćelija HDZ-a –  rekao je i dodao da nije dobio pozivnicu.

Rekao je da neće biti nitko relevantan na tome, prenosi N1.


-Doći će svi HDZ-ovci i Bane i bit će jako svečano. To je seljačka uzurpacija nečega što je hrvatska svetinja u čemu nisu sudjelovali ti klošari, osim možda Medveda. Po čemu bih ja trebao biti tamo? – zapitao se Milanović.

Ponovio je da ovo nije bojkot.

-Bojkot je kad ja negdje dođem i ljudi me bojkotiraju i ne dođu tamo gdje sam ja. Ovo ovdje se može nazvati nekom vrstom bojkota – zaključio je predsjednik.

Izvor: Dubrovački portal

Možda ti se sviđa

Politika

PROMJENA VLASTI – PREDUVJET NAPRETKA

Jednostranački sustav gospodarstvo u Pločama je doveo do potpunoga kolapsa – ističu predstavnici HNS-a, HSLS-a i LS-a – Unatoč pozivima,
RO-RO terminal
Politika

INVESTICIJSKI ZAHVAT LUČKE UPRAVE PLOČE: Putnički i teretni terminal

U okviru opsežnih investicijskih aktivnosti koje Lučka Uprava Ploče provodi značajno mjesto pripada gradnji suvremenog RO-RO terminala za međunarodni teretni