Politika

Marljivo se radi na projektu “Jezero” kao cikloturistička destinacija

“Iako je koronavirus na trenutak zaustavio svijet, u mislima smo i na vrijeme kada sve ovo prođe i kada nam bude potreban odušak u prirodi i odmor uz ljepote, domaće proizvode i čašu dobroga vina” – prenose na stranicama Turističke zajednice Vrgorca.

“Zato radimo na jednom lijepom projektu razvoja lokaliteta Vrgorskog polja – Jezero u održivu mikro-cikloturističku destinaciju „Jezero“, koju Grad Vrgorac marljivo zajednički gradi s Gradom Ploče i Općinom Pojezerje s kojima administrativno dijeli ovo najveće hrvatsko vinogorje.

Prikupljamo podatke o prirodnim i kulturnim ljepotama, gastronomiji, običajima i povijesti Vrgorskog polja – Jezero” – podijelili su na svojim stranicama s pripadajućim fotografijama.


Možda ti se sviđa

Politika

PROMJENA VLASTI – PREDUVJET NAPRETKA

Jednostranački sustav gospodarstvo u Pločama je doveo do potpunoga kolapsa – ističu predstavnici HNS-a, HSLS-a i LS-a – Unatoč pozivima,
RO-RO terminal
Politika

INVESTICIJSKI ZAHVAT LUČKE UPRAVE PLOČE: Putnički i teretni terminal

U okviru opsežnih investicijskih aktivnosti koje Lučka Uprava Ploče provodi značajno mjesto pripada gradnji suvremenog RO-RO terminala za međunarodni teretni