Politika

Krešimir Šunjić (HDZ) istaknuo kandidaturu za gradonačelnika Ploča

Krešimir Šunjić, predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Ploče i gradski vijećnik istaknuo je danas kandidaturu za gradonačelnika Ploča na predstojećim lokalnim izborima u svibnju ove godine.

“Dragi prijatelji, dragi sugrađani,

Danas sam predstavio javnosti svoju kandidaturu za gradonačelnika Ploča na predstojećim lokalnim izborima. Ulazim u ovu utrku čista srca i obraza. Borit ću se argumentirano i kvalitetnim projektima za razvoj našeg grada i za dobrobit svih naših sugrađana.


Ploče zaslužuju više, brže i bolje u svom razvojnom smislu. Grad treba gradonačelnika koji će biti za svoje građane i projekte uvijek ovdje, a ne samo vikendom.

Grad Ploče nije PlayStation igrica koju Mišo Krstičević igra iz Splita.
Grad su ljudi- mladi, poduzetnici, umirovljenici, branitelji, nezaposleni, ljudi koji trebaju imati kvalitetne uvjete života i rada.
Zbog svih tih vrijednih i poštenih ljudi- kandidiram se za gradonačelnika, te uz vašu pomoć i potporu nakon lokalnih izbora preuzet ću odgovornost za naš grad i punom snagom prionuti na rješavanje dosadašnjih problema u gradu i razvijati i realizirati nove gradske projekte za dobrobit svih građana i svih dijelova našeg grada od Komina, Banje, Rogotina, Šarić Struge, Čeveljuše, Stabline, Baćine, Peračkog Blata, Spilice Crpala, Staševice, Pline Jezero do centra Ploča.

Pozivam vas sve- pridružite mi se u ovoj bitki za bolje Ploče, jer promjene ne dolaze od mirnog stajanja sa strane i trpljenja stagnacije.

Zajedno izgradimo Ploče, pružimo našim mladima bezbrižno odrastanje, radnicima posao, braniteljima poštivanje, a umirovljenicima dostojanstvenu starost.

Jer mi znamo kako i jer to možemo” – napisao je Krešimir Šunjić na svojim službenim stranicama.

Šunjić nije otkrio tko će biti kandidat za njegovog zamjenika/zamjenicu.

O Krešimiru Šunjiću

 

Možda ti se sviđa

Politika

PROMJENA VLASTI – PREDUVJET NAPRETKA

Jednostranački sustav gospodarstvo u Pločama je doveo do potpunoga kolapsa – ističu predstavnici HNS-a, HSLS-a i LS-a – Unatoč pozivima,
RO-RO terminal
Politika

INVESTICIJSKI ZAHVAT LUČKE UPRAVE PLOČE: Putnički i teretni terminal

U okviru opsežnih investicijskih aktivnosti koje Lučka Uprava Ploče provodi značajno mjesto pripada gradnji suvremenog RO-RO terminala za međunarodni teretni