Politika i gospodarstvo

Krešimir Šunjić čestitao Miši Krstičeviću i koaliciji SDP-PLS na pobjedi

Demokratsko pravo svakog građanina je da na izborima iskaže svoju volju i želju vezano uz odabir političke opcije ili kandidata za kojeg želi da ih vodi kroz sljedeće 4 godine.

Hvala svima koji su danas izašli na birališta i glasali, a posebno hvala onima koji su dali svoj glas meni kao kandidatu i listi HDZ-a.

Poštujući volju građana, čestitam g.Miši Krstičeviću na pobjedi na ovim lokalnim izborima kao i svim vijećnicima koji su voljom građana ušli u Gradsko vijeće grada Ploča.


U ovu izbornu utrku ušao sam čista obraza i s kvalitetnim izbornim programom, kampanju sam vodio korektno i u skladu s civiliziranim demokratskim ponašanjem.

Bez obzira na ovaj izborni rezultat, ja i dalje vjerujem u naše Ploče, da naš grad može i mora bolje te pozivam novoizabranu gradsku vlast da učini svoj maksimum kako bi Ploče bio grad sretnih ljudi.

Svim stranačkim simpatizerima i članovima zahvaljujem na povjerenju i ovim putem najavljujem jači stranački i terenski rad, jer već od ponedjeljka krećemo u pripreme za nove lokalne izbore kad god oni bili.

Vaš
Krešimir Šunjić