Politika i gospodarstvo

Izvještajno-izborna skupština GO HSU Ploče: Maksim Marinović novi predsjednik

Danas je u prostorijama Gradske organizacije HSU-a Ploče, održana izvještajno-izborna skupština GO HSU-a Ploče. Na Skupštini je za novog predsjednika HSU-a Ploče izabran Maksim Marinović, a za potpredsjednika Mario Bulum.

Do Izborne skupštine GO HSU-a, došlo je nakon što su zbog osobnih razloga ostavke podnijeli dosadašnji predsjednik Dalibor Žderić i potpredsjednica Mila Stančić. Skupštini su kao gosti prisustvovali predsjednik ŽO Cvijeto Cvjetović, predsjednica HSU-a Dubrovnik Olga Muratti i predsjednik HSU-a Metković Siniša Bebić.

Novoizabrani predsjednik Marinović zahvalio je na ukazanom povjerenju i kao osnovni zadatak HSU-a Ploče, vidi povećanje članstva i rad na prepoznatljivosti stranke u Gradu.


Predsjednici HSU-a Dubrovnik i Metkovića, Olga Muratti i Siniša Bebić, u obraćanju Skupštini, obećali su svekoliku pomoć izabranom predsjedniku Marinoviću i poželili mu uspjeh u daljnjem radu, što je učinio i g. Cvijeto Cvjetković, predsjednik ŽO HSU-a Dubrovačko-neretvanske županije.

Mila Stančić, koja je bila dugo godina u vodstvu HSU-a Ploče, svojim iskustvom ostaje na raspolaganju novom vodstvu stranke, a član HSU-a ostaje i Dalibor Žderić.