Politika

IZBORI U SDP PLOČE: Mišo Krstičević novi/stari predsjednik, prvi mu čestitao Peđa Grbin

Jučer su u Pločama članovi SDP- a Gradske organizacije Ploče birali novo vodstvo i ostala tijela za četverogodišnje razdoblje.

Nakon prebrojenih glasova utvrđeno je da je za predsjednika Gradske organizacije izabran novi/stari predsjednik Mišo Krstičević (bio jedini kandidat), za zamjenike su izabrani Ivan Marević i Josip Ostojić, a u predsjedništvo su ušli Suzana Dragobratović, Nikica Družijanić, Marina Gradac i Aleksandar Ostojić.

Nakon izbora, održano je izvješće o radu gdje su članice Foruma žena GO SDP Ploče izvijestile prisutne članove o radu u prethodnom razdoblju, a nakon toga Mišo Krstičević je najavio kako “ovaj dan danas smatra početkom predizborne kampanje za izbore koji nas očekuju u svibnju iduće godine, a to su lokalni, gdje moramo još jednom pokazati snagu i znanje da smo sposobni voditi grad i u novom mandatu”.


– U idućih 9 mjeseci možda ću biti malo naporan i zahtjevan, ali očekujem maksimalan angažman od sviju nas da nastavimo ono što smo započeli, a to je našim radom stvarati uvjete da živimo u gradu koji je puno bolje mjesto za život nego je to nekad bio.

Hvala vam na ukazanom povjerenju, pred mojim timom, a to ste svi vi, je izazovno razdoblje – rekao je Mišo Krstičević.

Prisutnima se obratio i gost, Peđa Grbin, inače kandidat za predsjednika SDP-a Hrvatske, na izborima koji se održavaju iduće subote. Grbin je čestitao stranačkom kolegi Krstičeviću na reizboru.

“Ima nas dovoljno da ovu stranku učinimo modernom, da vratimo povjerenje birača i damo im nadu u bolje sutra, nadu da mogu živjeti od svoga rada, nadu da mogu školovati svoju djecu, nadu da dostojno uživaju u zasluženoj mirovini” – rekao je Grbin pločanskim socijaldemokratima.

Možda ti se sviđa

Politika

PROMJENA VLASTI – PREDUVJET NAPRETKA

Jednostranački sustav gospodarstvo u Pločama je doveo do potpunoga kolapsa – ističu predstavnici HNS-a, HSLS-a i LS-a – Unatoč pozivima,
RO-RO terminal
Politika

INVESTICIJSKI ZAHVAT LUČKE UPRAVE PLOČE: Putnički i teretni terminal

U okviru opsežnih investicijskih aktivnosti koje Lučka Uprava Ploče provodi značajno mjesto pripada gradnji suvremenog RO-RO terminala za međunarodni teretni