Politika

ISHOĐENA GRAĐEVINSKA DOZVOLA: Počinje izgradnja spojne ceste Čeveljuša – Stablina

Gradonačelnik Krstičević danas je izvjestio da je na redu izgradnja spojne ceste Čeveljuša – Stablina, projekt za koji je, nakon više od dvije godine pripreme projektne dokumentacije i ispunjavanja svih formalnih preduvjeta, dana 17. ožujka 2021. godine, u skladu s glavnim projektom, ishođena građevinska dozvola.


Kako piše gradonačelnik, proračunska sredstva su osigurana i uskoro kreće proces nabave, a posebno će se voditi računa o rokovima i vremenskom usklađenju s projektom kanalizacije.

Također, uskoro kreće i sanacija zapadnog tunela u Stablini, za koji je provedena procedura javne nabave, a gradskom vijeću je predloženo izglasavanje Odluke o osiguranju dodatnih sredstava potrebnih za provedbu ovog projekta.

“Spremna je i sva projektno tehnička dokumentacija za izvođenje radova sanacije istočnog tunela u Stablini te će se ista realizirati u narednom razdoblju.

Ovakvim infrastrukturnim projektima stvaramo trajna i efikasna prometna rješenja za naše sugrađane” – zaključio je Mišo Krstičević.

Možda ti se sviđa

Politika

PROMJENA VLASTI – PREDUVJET NAPRETKA

Jednostranački sustav gospodarstvo u Pločama je doveo do potpunoga kolapsa – ističu predstavnici HNS-a, HSLS-a i LS-a – Unatoč pozivima,
RO-RO terminal
Politika

INVESTICIJSKI ZAHVAT LUČKE UPRAVE PLOČE: Putnički i teretni terminal

U okviru opsežnih investicijskih aktivnosti koje Lučka Uprava Ploče provodi značajno mjesto pripada gradnji suvremenog RO-RO terminala za međunarodni teretni