Politika i gospodarstvo

HSS i HNS na županijske izbore idu skupa – HSS-ov kandidat za dožupana Ante Šendo

Nakon održanog Županijskog odbora HSS Dubrovačko-neretvanske županije odlučeno je da će na predstojećim izborima HSS DNŽ ići u koaliciji i nastupiti zajedno s HNS-om. Također je odlučeno, te jednoglasno prihvaćeno HSS-ov kandidat za zamjenika župana je aktualni županijski vijećnik član gradskog odbora HSS Ploča naš član Ante Šendo. Ante Šendo – Tonći je istaknuti član GO HSS-a Ploča koji već u dva mandata obnaša dužnost županijskog vijećnika i kao takav je prepoznatljiv svojim radom i proaktivnim djelovanjem pridonosio učinkovitom radu županijske skupštine DNŽ.

Ovo je slijed dosadašnjih vrlo zapaženih funkcija koje zauzimaju naši članovi na razini GO HSS DNŽ i središnjice HSS-a, što nas ispunjava ponosom i samopouzdanjem za sve daljnje stranačke aktivnosti po kojima svakim danom postajemo poželjni partner za mnoge političke asocijacije.

Vrijeme je priprema za lokalne izbore, pa je ovo ujedno i odgovor pojedincima iz vladajuće lokalne stranke da GO HSS Ploče nije deficitaran stručnim kadrovima kako ih se ponekad želi prikazati, a sve naravno iz razloga da „ojačaju“ svoju pred startnu poziciju, što je u praksi lakše, nego to zadobiti upornim radom, dosljednošću svoga djelovanja i očekivane političke odgovornosti prema svim građanima našeg grada.


Predsjednik
Zdenko Mateljak