Politika

Hrvatska pošta od sada otkupljuje kriptovalute i u uredima u Metkoviću i Pločama

Svi domaći i strani korisnici moći će svoje kripto valute, u nekoliko jednostavnih koraka, promijeniti u kune. Nakon provedbe pilot-projekta otkupa kriptovaluta u zadarskim poštanskim uredima, Hrvatska pošta proširuje ovu uslugu na ukupno 55 poštanskih ureda u svim županijama, među kojima su i uredi u Metkoviću i Pločama.

Od 9. prosinca svi domaći i strani korisnici moći će svoje kripto valute, u nekoliko jednostavnih koraka, promijeniti u kune.

Nakon podnošenja zahtjeva skenira se QR kod te u poštanskom uredu dobivate gotovinu. Moguće je zamijeniti pet najčešće korištenih kriptovaluta (Bitcoin, Ethereum, Stellar, Ripple i EOS). Detaljne informacije o svim uslugama mogu se pronaći ovdje.


Popis svih poštanskih ureda koji nude ovu uslugu možete naći na portalu Crypto Center (crypto.posta.hr), na kojem je dostupan i kalkulator. Uz kalkulator vrlo jednostavno i brzo možete saznati koliko će vam kuna Pošta ponuditi za vaše kriptovalute. Zamjena kriptovaluta provodi se u suradnji s hrvatskom tvrtkom Electrocoin, koja već pet godina uspješno vodi servis bitcoin-mjenjacnica.hr.

Izvor: likemetkovic.hr

Možda ti se sviđa

Politika

PROMJENA VLASTI – PREDUVJET NAPRETKA

Jednostranački sustav gospodarstvo u Pločama je doveo do potpunoga kolapsa – ističu predstavnici HNS-a, HSLS-a i LS-a – Unatoč pozivima,
RO-RO terminal
Politika

INVESTICIJSKI ZAHVAT LUČKE UPRAVE PLOČE: Putnički i teretni terminal

U okviru opsežnih investicijskih aktivnosti koje Lučka Uprava Ploče provodi značajno mjesto pripada gradnji suvremenog RO-RO terminala za međunarodni teretni