Politika

“Herojima Domovinskog rata sloboda bijaše draža od života, oni koji su pali traju u nama koji živimo.”

Uoči proslave Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja gradonačelnik Grada Ploča uputio je čestitku građanima Ploča:

“Herojima Domovinskog rata sloboda bijaše draža od života, oni koji su pali traju u nama koji živimo.”

Drage Pločanke i Pločani, danas slavimo jedan od najvažnijih dana novije hrvatske povijesti, 26. obljetnicu vojno-redarstvene operacije „Oluja“ kojom je oslobođen najveći dio tada okupiranog teritorija.


Misao i riječ koja se na današnji dan čuje u svakom dijelu Hrvatske je ponos. Za to su najzaslužniji oni koji nikada ne smiju biti zaboravljeni, koji su svoje najvrijednije dali za ovu državu – hrvatski branitelji.

Posebna zahvalnost i poštovanje hrvatskim braniteljima koji su položili svoje živote, žrtvovali se za bolju budućnost svih nas i koji su svojom žrtvom otvorili put prema sigurnom i mirnom razvitku naše zemlje.

Dragi sugrađani, u ime mojih suradnika i u svoje osobno ime čestitam Vam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja! Budimo ponosni!

Možda ti se sviđa

Politika

PROMJENA VLASTI – PREDUVJET NAPRETKA

Jednostranački sustav gospodarstvo u Pločama je doveo do potpunoga kolapsa – ističu predstavnici HNS-a, HSLS-a i LS-a – Unatoč pozivima,
RO-RO terminal
Politika

INVESTICIJSKI ZAHVAT LUČKE UPRAVE PLOČE: Putnički i teretni terminal

U okviru opsežnih investicijskih aktivnosti koje Lučka Uprava Ploče provodi značajno mjesto pripada gradnji suvremenog RO-RO terminala za međunarodni teretni