Politika

HDZ predstavio kandidate za župana, gradonačelnike i načelnike općina

U utorak u hotelu Hilton Imperial u Dubrovniku HDZ je predstavio kandidate za mjesto župana dubrovačko – neretvanskog kao i za mjesta gradonačelnika gradova i načelnika općina u našoj županiji.

Tako će Nikola Dobroslavić biti kandidat za župana dubrovačko – neretvanskog, Mato Franković kandidat je za mjesto gradonačelnika Grada Dubrovnika, Dalibor Milan za mjesto gradonačenika Grada Metkovića, Andrija Fabris za mjesto gradonačelnika Grada Korčule, Ivo Mihaljević za mjesto gradonačenika Grada Opuzena dok će se u Pločama natjecati Krešimir Šunjić.

Predstavljeni su i kandidati za načelnike općina u našoj županiji. Silvijo Nardelli ide u utrku za mjesto načelnika Općine Župa dubrovačka, Božo Lasić za mjesto načelnika Općine Konavle, Nikola Knežić za mjesto načelnika Općine Dubrovačko primorje, Franciska Jurišić Bačić za mjesto načelnika Općine Blato, Vlatko Mratović za mjesto načelnika Općine Janjina, Đivo Market za mjesto načelnika Općine Mljet, Nikola Krstičević za mjesto načelnika Općine Kula Norinska, Borislav Dominiković za mjesto načelnika Općine Pojezerje. Kandidatkinja za mjesto načelnika Općine Lastovo je Anita Jančić Lešić, dok je kandidat za mjesto načelnika Općine Lumbarda, Igor Kršinić.


Kandidat za mjesto načelnika Općine Orebić je Tomislav Aničić, za mjesto načelnika Općine Slivno Smiljan Mustapić, a Vedran Antunica ide u utrku za još jedan mandat na čelu Općine Ston. Jakša Franković kandidat je za načelnika Općine Trpanj dok će se za mjesto načelnika u Općini Vela Luka boriti Maja Zlokić.

Možda ti se sviđa

Politika

PROMJENA VLASTI – PREDUVJET NAPRETKA

Jednostranački sustav gospodarstvo u Pločama je doveo do potpunoga kolapsa – ističu predstavnici HNS-a, HSLS-a i LS-a – Unatoč pozivima,
RO-RO terminal
Politika

INVESTICIJSKI ZAHVAT LUČKE UPRAVE PLOČE: Putnički i teretni terminal

U okviru opsežnih investicijskih aktivnosti koje Lučka Uprava Ploče provodi značajno mjesto pripada gradnji suvremenog RO-RO terminala za međunarodni teretni