Politika

Gradonačelnik obišao radove na novom dječjem vrtiću u Staševici – FOTO

Pločanski gradonačelnik Mišo Krstičević danas je obiša radove na izgradnji novog dječjeg vrtića u Staševici. O tome je izvijestio na svojoj službenoj facebook stranici odakle prenosimo tekst i fotografije:

Dragi sugrađani,

danas sam obišao radove na izgradnji i opremanju novog dječjeg vrtića u Staševici koji ulaze u završnu fazu.


Potrebna oprema (namještaj i didaktička oprema) za vrtićku i jasličku skupinu je naručena i u postupku izrade kao i oprema za urede stručnog osoblja (pedagoga, psihologa i zdravstvenog radnika). Isto tako, u izradi je oprema za kuhinju, praonicu i spremište rublja te multifunkcijsku dvoranu.

Trenutno se izvode radovi postavljanja stropne podkonstrukcije i parketa, bojanja zidova i izrade fasadnog sustava.

Posebno me veseli činjenica da će vrtić imati 2 moderno uređena dječja igrališta na kojima će naši najmlađi provoditi lijepe trenutke. Sprave su naručene, a priprema partera pred postavljanje antistres podloge i umjetne trave je pri samom završetku.

Dragi sugrađani, Dječji vrtić u Staševici prvi je objekt za predškolski odgoj izgrađen i suvremeno opremljen u novijoj povijesti grada Ploča, što sve nas može činiti izuzetno ponosnim.

Možda ti se sviđa

Politika

PROMJENA VLASTI – PREDUVJET NAPRETKA

Jednostranački sustav gospodarstvo u Pločama je doveo do potpunoga kolapsa – ističu predstavnici HNS-a, HSLS-a i LS-a – Unatoč pozivima,
RO-RO terminal
Politika

INVESTICIJSKI ZAHVAT LUČKE UPRAVE PLOČE: Putnički i teretni terminal

U okviru opsežnih investicijskih aktivnosti koje Lučka Uprava Ploče provodi značajno mjesto pripada gradnji suvremenog RO-RO terminala za međunarodni teretni