Politika i gospodarstvo

Gradonačelnik Mišo Krstičević svim učenicima, a posebice prvašićima poželio sretan početak školske godine

Gradonačelnik Mišo Krstičević svim učenicima, a posebice prvašićima poželio sretan početak školske godine.

“Povodom početka nove školske godine svim učenicima osnovnih i srednjih škola na području našeg grada, njihovim učiteljima i profesorima, roditeljima, ravnateljima i ostalim zaposlenicima želim još jednu uspješnu školsku godinu.

Posebne čestitke upućujem najmlađim školarcima, prvašićima, koji prvi put sjedaju u školsku klupu.


Draga djeco, danas je počelo najljepše i najuzbudljivije razdoblje vašeg života, doba školovanja. Danas napuštate svijet igre i za vas se otvara jedan novi svijet stjecanja znanja. U tom svijetu budite na ponos svima nama, razvijajte svoje sposobnosti i nadarenosti, učite ali uvijek ostavite vremena za druženje s prijateljima. Poštujte svoje nastavnike, školske prijatelje, roditelje, a vama će biti uzvraćeno najboljim i najkvalitetnijim znanjem, druženjem i uspomenama.

Grad Ploče je, kako bi pomogli roditeljima, i ove godine osigurao sredstva za sufinanciranje školskih udžbenika od 2. do 8. razreda. Na taj način ćemo bar malo olakšati roditeljima osnovnoškolaca, a takvu ćemo praksu nastaviti i dalje jer nema boljeg ulaganja od ulaganja u znanje, u našu budućnost. A to naši najmlađi sugrađani jesu.

Još jednom, želim vam sretan početak i uspješnu školsku godinu!”

Mišo Krstičević