Politika

GRADONAČELNIK METKOVIĆA Dalibor Milan pozitivan na koronavirus

“Dragi ljudi,

sinoć sam dobio rezultate testa i želim vas obavijestiti da sam pozitivan na COVID -19.
Moji simptomi su blagi, osjećam se dobro i u  kućnoj samoizolaciji sam od pojave prvih simptoma. Sve svoje radne obveze obavljat ću od kuće, poštujući upute liječnika i epidemiologa.

Nažalost, posljednjih tjedana u našem gradu je zabilježen sve veći broj oboljelih od koronavirusa i zato vas, još jednom, želim pozvati na oprez i zamoliti za odgovorno ponašanje.


Odgovornim ponašanjem štitimo svoje, ali i zdravlje naših sugrađana. Odgovornim ponašanjem pomažemo zdravstvenim djelatnicima koji, vjerujte mi, rade herojski posao! I vrlo važno, odgovornim ponašanjem zajednički možemo pobijediti ovaj virus i vratiti se normalnom životu koji nam svima nedostaje!

Mjere socijalnoga distanciranja ne moraju značiti da smo daleko jedni od drugih. Dapače, trenutno nas povezuje isti cilj, a a to je zdravlje svih nas! Neka nam to sada bude na prvom mjestu, a za sve ostalo ćemo imati vremena!

Čuvajmo naš grad! Čuvajmo jedni druge!”, na svom Facebook profilu napisao je Dalibor Milan.

Možda ti se sviđa

Politika

PROMJENA VLASTI – PREDUVJET NAPRETKA

Jednostranački sustav gospodarstvo u Pločama je doveo do potpunoga kolapsa – ističu predstavnici HNS-a, HSLS-a i LS-a – Unatoč pozivima,
RO-RO terminal
Politika

INVESTICIJSKI ZAHVAT LUČKE UPRAVE PLOČE: Putnički i teretni terminal

U okviru opsežnih investicijskih aktivnosti koje Lučka Uprava Ploče provodi značajno mjesto pripada gradnji suvremenog RO-RO terminala za međunarodni teretni