Politika i gospodarstvo

Gradonačelnik Krstičević školarcima poželio sretan početak školske godine

Gradonačelnik Mišo Krstičević svim učenicima, a posebice prvašićima poželio sretan početak školske godine.

“Povodom početka nove školske godine svim učenicima osnovnih i srednjih škola na području našeg grada, njihovim učiteljima i profesorima, roditeljima, ravnateljima i ostalim zaposlenicima želim još jednu uspješnu školsku godinu.

Posebno se obraćam najmlađim školarcima, prvašićima, koji prvi put sjedaju u školsku klupu.


Draga djeco, danas je počelo najljepše i najuzbudljivije razdoblje vašeg života, doba školovanja.

Želim da se zajedno s učiteljima i novim prijateljima radujete učenju kroz igru i druženje, da vam škola bude radost i sreća. Želim vam puno marljivosti, upornosti, uspjeha, puno novih prijatelja i radosti u školi, uz poruku da nikada ne zaboravite biti djeca – zaigrana, radosna i znatiželjna. Poštujte svoje nastavnike, školske prijatelje, roditelje, a vama će biti uzvraćeno najboljim i najkvalitetnijim znanjem, druženjem i uspomenama.

Posebnu čestitku upućujem roditeljima koji danas dijele vaše strahove i brige, ali i veselje i ponos.

Grad Ploče je, kako bi pomogli roditeljima, ove godine osigurao sredstva za besplatan školski pribor za učenike osnovnih škola. Na taj način želimo bar malo olakšati roditeljima osnovnoškolaca, a takvu ćemo praksu nastaviti i dalje jer nema boljeg ulaganja od ulaganja u znanje, u našu budućnost. Ploče su grad naše djece u kojem se mogu razvijati kako žele i koji će im i dalje nastojati osiguravati što kvalitetniju nastavu, obrazovanje i izvannastavne aktivnosti.

Još jednom, želim vam sretan početak i uspješnu školsku godinu!

p.s. Dijelim s vama fotografiju sa mog prvog dana školovanja, prvi korak na dugom putovanju koji je ispred vas. Dugo ali najljepše.