Politika i gospodarstvo

Gradonačelnik Krstičević potpisao ugovore o stipendiranju s pločanskim studentima

Kako smo već pisali, Mišo Krstičević, gradonačelnik Ploča nedavno je donio Odluku o dodjeli stipendija studentima s područja Grada Ploča za akademsku godinu 2019./2020., a jučer su se u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta u Pločama svečano potpisali Ugovori.

“S posebnom radošću sam jučer potpisao ugovore s 21 korisnikom godišnjih studentskih stipendija Grada Ploča. Iz osobnog iskustva znam koliko je rada i truda potrebno uložiti da bi ostvarili rezultate koji nas zadovoljavaju. I na tom putu stjecanja znanja svaka pomoć je dobrodošla.

Naša lokalna zajednica će i dalje podržavati naše mlade i ulagati u njihov razvoj. Jer znanje i stručnost uvijek će biti prepoznati na tržištu, ovi mladi ljudi su budući generatori razvoja našeg grada i države.


Još jednom ističem odličnu suradnju s tvrtkom ATT koja je partner u stipendiranju studenata s područja Ploča i ovim putem čestitam studentima i njihovim roditeljima” – napisao je pločanski gradonačelnik na svojim stranicama odakle prenosimo i fotografije:

Podsjetimo: