Politika

Gradonačelnik i koalicijski partneri položili vijence

Povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja, gradonačelnik Grada Ploča Krešimir Vejić zajedno sa gradskim vijećnicima HDZ-a i koalicijskim partnerima položio je vijence i zapalio svijeće u spomen hrvatskim braniteljima i prvom predsjedniku RH dr. Franji Tuđmanu.

Posebno se osjeća u ovim svečanim trenucima svatko od nas. Ponosan sam što smo danas u ovolikom broju zajedno prisjećanjem na naše branitelje,pokazali da se značaj ovih slavnih dana nikad neće zaboraviti.

Oni su svojim životima platili danak slobode koju danas uživamo mi. Plamenom ovih svijeća,razgovorima i prenošenjem onoga što se tih dana događalo i na mlade naraštaje, odat ćemo počast hrvatskom branitelju koji nas je svojom hrabrošću to i zadužio.


Obitelji poginulih branitelja,dragi branitelji,iskrene čestitke povodom vašeg Dana”,rekao je, između ostalog obraćajući se prisutnima u ime Grada i Gradskog Vijeća, gradonačelnik Ploča Krešimir Vejić.

Svečano su danas na spomen obilježjima u Pločama svijeće zapalili i vijence položili: gradonačelnik Krešimir Vejić, zamjenici Mate Dugandžić i Zdenko Mateljak,predsjednik GV Davor Mihaljević uz vijećnicu Terezu Čović i vijećnika Božu Škarića, zatim Udruge branitelja proizašle iz Domovinskog rata,predstavnici MUP-a,HRM-a i JVP Ploče.

Spomendan velike pobjede u Domovinskom ratu, sjećanje na slavnu akciju prošlo je u Pločama tako u dostojanstvenom tonu kroz molitvu i zajedništvo branitelja koji su se ovoj svečanosti odazvali uistinu u velikom broju.

Još jednom, iskrene Vam čestitke povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja!

Branitelji, Ploče su Vam zauvijek zahvalne! Neka nam živi jedina i vječna Hrvatska!

Mladež HDZ-a Ploče Facebook

Možda ti se sviđa

Politika

PROMJENA VLASTI – PREDUVJET NAPRETKA

Jednostranački sustav gospodarstvo u Pločama je doveo do potpunoga kolapsa – ističu predstavnici HNS-a, HSLS-a i LS-a – Unatoč pozivima,
RO-RO terminal
Politika

INVESTICIJSKI ZAHVAT LUČKE UPRAVE PLOČE: Putnički i teretni terminal

U okviru opsežnih investicijskih aktivnosti koje Lučka Uprava Ploče provodi značajno mjesto pripada gradnji suvremenog RO-RO terminala za međunarodni teretni