Politika

Gradonačelnik čestitao Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan branitelja

Gradonačelnik Grada Ploča, Mišo Krstičević, uputio je čestitku povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja. Čestitku prenosimo u cijelosti:

Drage Pločanke i Pločani,

danas slavimo jedan od najvažnijih dana novije hrvatske povijesti, 25. obljetnicu vojno-redarstvene operacije „Oluja“ kojom je oslobođen najveći dio tada okupiranog teritorija.


Svi veliki narodi realistički analiziraju svoju povijest, te nikada ne zaboravljaju svoje heroje.

Zato danas s izrazitim poštovanjem i zahvalnošću odajemo počast svim hrvatskim braniteljima, a posebno onima koji su položili svoje živote, koji su se žrtvovali za bolju budućnost svih nas i koji su svojom žrtvom otvorili put prema sigurnom i mirnom razvitku naše zemlje.

“Herojima Domovinskog rata sloboda bijaše draža od života, oni koji su pali traju u nama koji živimo.”

U ime Grada Ploča, u ime mojih suradnika i u svoje osobno ime čestitam Vam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja!

Mišo Krstičević

Možda ti se sviđa

Politika

PROMJENA VLASTI – PREDUVJET NAPRETKA

Jednostranački sustav gospodarstvo u Pločama je doveo do potpunoga kolapsa – ističu predstavnici HNS-a, HSLS-a i LS-a – Unatoč pozivima,
RO-RO terminal
Politika

INVESTICIJSKI ZAHVAT LUČKE UPRAVE PLOČE: Putnički i teretni terminal

U okviru opsežnih investicijskih aktivnosti koje Lučka Uprava Ploče provodi značajno mjesto pripada gradnji suvremenog RO-RO terminala za međunarodni teretni