Politika i gospodarstvo

Gradonačelnik čestitao Dan Grada Ploča: Sve lijepe trenutke i uspjehe dugujemo građanima Grada Ploča

Drage Pločanke i Pločani,

svima vama, u ime Gradske uprave i u svoje osobno ime, od srca čestitam Dan Grada Ploča i blagdan Kraljice Neba i Zemlje!

Prošle su tri godine od kada sam stupio na dužnost i imam čast biti gradonačelnikom Ploča. Načini obavljanja dužnosti, perspektive, planovi, entuzijazam koji nas pokreće, produktivnost i optimizacija svih procesa jesu i konkretne i apstraktne stvari koje se iz dana u dan mijenjaju, evoluiraju i poprimaju specifičnije obrise onoga što moji suradnici, kolege i ja upravo jesmo.


U svakom radu i funkcioniranju potreban je jasan i čvrst oslonac da bi ono što radite bilo uspješno i rezultati bili mogući, a samim time i vidljivi. Najvažniji oslonac meni osobno jeste povjerenje vas građana i upravo iz tog razloga se trudimo što je moguće više i jasnije, održavajući jedan nenametlljivi i pristojni pristup, komunicirati javno sa vama o svemu što je društvena i javna stvar.

Svečane sjednice i proslave prolaze upravo u takvim tonovima i sadržajima u kojima se prezentiraju pozitivne, lijepe i uspješne priče i rezultati koji su produkt rada kroz prethodno razdoblje.

Uz svoje obećanje da ću manirom dobrog gospodara, sa najvećom pažnjom, predanošću i odgovornošću voditi brigu o onom što je javno, a time i vaše vlasništvo, želim istaknuti da je transparentnost bila i biti će odlika svih procesa i događanja.

Napominjem to relativno rijetko, uglavnom u svečanim prigodama, pa ću tako i danas iskoristiti priliku da uputim posebne zahvale onima na kojim je najveća odgovornost i na koji na leđima iznose najveći udio rada, a to su moji najizravniji suradnici, Ivan Marević i Zoran Majstrović.

Zahvala i Predsjedniku Gradskog vijeća Niki Orepiću i svim gradskim vijećnicima, ravnateljima javnih ustanova i direktorima trgovačkih društava u vlasništvu Grada Ploča.

Ipak, na kraju najveće zahvale za podršku i nesebičnu pomoć, motivaciju za predanost i ustrajnost te za sve lijepe trenutke i uspjehe, dugujem svim građanima Grada Ploča, Pločankama i Pločanima, koji naš grad nose u srcu. Hvala Vam.

Još jednom, svima vama želim sretan Dan našeg Grada!

Mišo Krstičević, Vaš gradonačelnik