Politika

Grad poštuje Odluku o posebnim mjerenjima, Luka Ploče d.d. ne

Luka Ploce - Prasenje ugljena by Ante Sunjic

U posjedu smo e-maila poslanog od Glavne inspektorice zaštite okoliša Jasne Paladin-Popović, u kojem dostavlja sljedeće informacije:  “… da je inspekcija zaštite okoliša 23.10.2014. obavila kontrolni nadzor trgovačkog društva Luka Ploče d.d. u vezi ispunjavanja obveza iz inspekcijskog rješenja iz srpnja 2014. .

U nadzoru je utvrđeno da Luka Ploče d.d. nije izvršila rješenje, te je daljnji inspekcijski postupak prema Luci Ploče prisiliti je na izvršenje mjere izricanjem novčane kazne.

Nadzor je obavljen i u Gradu Ploče (27.10.2014.) vezano za provođenje Odluke o posebnim mjerenjima te je utvrđeno da su posebna mjerenja u tijeku na tri mjerene postaje koje je odredio Grad, ista su započela 6.10. 2014. godine, a provodi ih ANT laboratorij. Inspekcija je zatražila dostavu rezultata mjerenja nakon što ona budu obavljena.


S poštovanjem,

Jasna Paladin-Popović”

screenshot e-maila pogledajte u prilogu

Foto:  Ante Šunjić

Možda ti se sviđa

Politika

PROMJENA VLASTI – PREDUVJET NAPRETKA

Jednostranački sustav gospodarstvo u Pločama je doveo do potpunoga kolapsa – ističu predstavnici HNS-a, HSLS-a i LS-a – Unatoč pozivima,
RO-RO terminal
Politika

INVESTICIJSKI ZAHVAT LUČKE UPRAVE PLOČE: Putnički i teretni terminal

U okviru opsežnih investicijskih aktivnosti koje Lučka Uprava Ploče provodi značajno mjesto pripada gradnji suvremenog RO-RO terminala za međunarodni teretni