Politika i gospodarstvo

Grad Ploče uputio Javni poziv umirovljenicima za dodjelu božićnica

Grad Ploče uputio je Javni poziv umirovljenicima s područja Grada Ploča da se prijave za dodjelu božićnica. O tome je izvjestio pločanski gradonačelnik Mišo Krstičević na svojim službenim stranicama:

Dragi sugrađani,

danas sam uputio Javni poziv za dodjelu novčane potpore (božićnice) umirovljenicima s prebivalištem na području Grada Ploča za 2020. godinu kojim pozivam sve umirovljenike koji imaju prebivalište na području Grada Ploča u
neprekidnom trajanju od najmanje 6 mjeseci, zaključno s danom podnošenja prijave, a ostvaruju mirovinska primanja u iznosu do 2.000,00 kuna da se prijave za dodjelu novčane potpore (božićnice) za 2020. godinu.


Cijenjeni umirovljenici, Grad Ploče će dodijeliti božićnice umirovljenicima s prebivalištem na području Grada Ploča koji ostvaruju mirovinska primanja u iznosu do najviše 2.000,00 kuna neovisno o kojoj se mirovini radi (starosnoj, obiteljskoj, invalidskoj ili braniteljskoj). U ukupan iznos mirovinskih primanja ulaze i tuzemna i inozemna mirovinska primanja. Doplatak za pomoć i njegu, te ostali dodatci ne uračunavaju se u mirovinu.

Božićnica iznosi 300,00 kuna.

O ostalim uvjetima i načinu prijave, možete pročitati u dokumentu ispod teksta.