Politika i gospodarstvo

Grad Ploče poziva vlasnike da uklone kamp kućice i ostale objekte u kampu na Ušću Neretve

Grad Ploče će najkasnije 15. siječnja 2018. godine (ponedjeljak) prići hortikulturnom uređenju kampa na Ušću Neretve (pilanju i potkresivanju borova, sakupljanju i odvoženju ispilanog materijala, čišćenju kampa te uređenju pješačkih i kolnih staza i slično).

Tim povodom su uputili obavijest vlasnicima kamp kućica, neregistriranih vozila i improviziranih privremenih objekata u kampu na Ušću Neretve kojom nalažu da ih čim prije, a najkasnije u otvorenom roku dragovoljno i o svom trošku uklone i prebace/premjeste na vlastito zemljište kako bi se moglo nesmetano prići izvođenju planiranih radova.

Grad Ploče se nada da će pozvani postupiti po gornjem nalogu i unaprijed se zahvaljuju na razumijevanju uz napomenu da su vlasnici oslobođeni bilo kakvih sankcija.


Ukoliko se pak vlasnici spomenutih objekata ogluše o nalog, Grad Ploče će to učiniti putem treće osobe na njihov trošak odnosno teret bez vođenja bilo kakvog postupka i ne snoseći nikakvu odgovornost za eventualnu počinjenu štetu, a protiv vlasnika će se pokrenuti i prekršajni postupak kod Prekršajnog suda u Dubrovniku, Stalne službe u Metkoviću, Ispostave u Pločama.

naslovna foto: Lijepa Naša Ploče