Politika

Grad Ploče i gradske službe spremne za sve izvanredne situacije

Bijelim pokrivačem nebo je noćas ogrnulo i Ploče. Djeci neopisiva sreća, prekrasni prizori na fotkama, no i pune ruke posla službama i svima onima koji će raditi na održavanju normalizacije prometa i života u gradu uopće..

Komunalno održavanje uz Grad Ploče krenulo je tako s pripremnim radnjama već pri pojavi prvog minusa u zraku u Pločama, a od jutros kreću u borbu i sa snježnim pokrivačem.

S obzirom da su prometnice u nadležnosti državnih institucija i nemamo ovlasti čistiti ih, iste smo već žurno pozvali, upoznali sa stanjem na terenu, te pozvali na aktivnosti na prohodnosti cesta.


Također, danas će se u suradnji s ostalim službama, institucijama unutar Stožera i mjesnim odborima organizirati sve potrebno za normalno funkcioniranje, posebice pazeći i na zabačene dijelove našeg područja, te starije i nemoćne osobe kojima nema tko pomoći.

Kao i prošlih godina pri sličnim uvjetima, primjerice 2012. apeliramo opet na zajedničku aktivnost samih građana, organizaciju unutar svojih zgrada, po mjesnim odborima… Upravo na ovaj način pazeći na čišćenje ispred vlastitih domova i ulaza u zgrade, te pristupnih cesta puno se pomoglo normalnom funkcioniranju grada.
Uživajmo svi skupa u bijelim pahuljama, no svatko na svoj način, učinimo da nam te iste ne onemoguće obavljanje svakodnevno životno potrebnih radnji!

Sve važne obavijesti, najave i važne informacije za vrijeme trajanja ovakvih vremenskih prilika, pratite na našim portalima i RPP-u.

Grad Ploče

Možda ti se sviđa

Politika

PROMJENA VLASTI – PREDUVJET NAPRETKA

Jednostranački sustav gospodarstvo u Pločama je doveo do potpunoga kolapsa – ističu predstavnici HNS-a, HSLS-a i LS-a – Unatoč pozivima,
RO-RO terminal
Politika

INVESTICIJSKI ZAHVAT LUČKE UPRAVE PLOČE: Putnički i teretni terminal

U okviru opsežnih investicijskih aktivnosti koje Lučka Uprava Ploče provodi značajno mjesto pripada gradnji suvremenog RO-RO terminala za međunarodni teretni