Politika

Glavar Ploča Zoran Bule poziva na referendum!

zoran bule

Glavar Ploča Zoran Bule pridružuje se brojnim pojedincima koji pozivaju građane Ploča da izađu na referendum u nedjelju i izjasne se protiv izgradnje termoelektrane.

– Pozivam sve građane Ploča i okolnih mjesta da izvrše svoju građansku dužnost, izađu na izbore i izjasne se protiv izgradnje termoelektrane na područku Ploča. Pločani su na ranijim prosvjedima već pokazali zajedništvo i iskazali stav o ovoj inicijativi. Stav je pokazalo i Gradsko vijeće, pokazala ga je i Županijska skupština, a kad već moramo, učinimo i taj, nadamo se posljednji korak u borbi za zdrav život Ploča i šire okolice.

Kako Pločani mogu biti složni i kako ja kao glavar vidim budućnost Ploča najbolje možemo vidjeti iz slika s jedne od ribarskih večeri, koje prilažem ovom pozivu (hvala našem Juhiju, koji nam ih je ustupio)!


Možda ti se sviđa

Politika

PROMJENA VLASTI – PREDUVJET NAPRETKA

Jednostranački sustav gospodarstvo u Pločama je doveo do potpunoga kolapsa – ističu predstavnici HNS-a, HSLS-a i LS-a – Unatoč pozivima,
RO-RO terminal
Politika

INVESTICIJSKI ZAHVAT LUČKE UPRAVE PLOČE: Putnički i teretni terminal

U okviru opsežnih investicijskih aktivnosti koje Lučka Uprava Ploče provodi značajno mjesto pripada gradnji suvremenog RO-RO terminala za međunarodni teretni