Politika

FOTO: Uređuje se teretana lađarskog doma u Kominu

U tijeku su radovi unutarnjeg uređenja teretane lađarskog doma u Kominu, prenosi službena stranica Grada Ploča s fotografijama.

Izrađena je nova cementna podloga, postavljeni su novi termoizolacijski otvori, odrađeni su radovi na uređenju unutarnjih zidova, postavljena su nova rasvjetna tijela i klimatizacijski uređaj.

Nabavljena je i dopremljena antistres gumirana podloga za navedeni prostor koja će biti postavljena kroz ovaj tjedan čime će prostor teretane dobiti novo ruho, onakvo kakvo i priliči najtrofejnijoj lađarskoj ekipi u Neretvi.


Paralelno su odrađeni radovi uklanjanja odloženog otpada i uređenja okoliša objekta koji sada zaista izgleda pristojno te ga kao takvog treba i očuvati, piše na facebook stranicama Grada Ploča.

 

Možda ti se sviđa

Politika

PROMJENA VLASTI – PREDUVJET NAPRETKA

Jednostranački sustav gospodarstvo u Pločama je doveo do potpunoga kolapsa – ističu predstavnici HNS-a, HSLS-a i LS-a – Unatoč pozivima,
RO-RO terminal
Politika

INVESTICIJSKI ZAHVAT LUČKE UPRAVE PLOČE: Putnički i teretni terminal

U okviru opsežnih investicijskih aktivnosti koje Lučka Uprava Ploče provodi značajno mjesto pripada gradnji suvremenog RO-RO terminala za međunarodni teretni