Politika

Forum mladih SDP-a Ploče organizirao Lokalnu političku školu

U organizaciji Foruma mladih SDP-a Ploče, a pod pokroviteljstvom ŽO SDP-a Dubrovačko-neretvanske županije, 14. i 15. ožujka u Pločama je održana Lokalna politička škola.
Školi su prisustvovali tajnik Foruma mladih SDP-a Hrvatske Bojan Kralj te predstavnici organizacija iz Splitsko-dalmatinske županije, Dubrovačko neretvanske županije, Klisa, Makarske, Vrgorca, Metkovića, Dubrovnika, Lastova te Ploča. U subotu su sudionici škole imali predavanje i radionicu o obradi fotografija i videa te su u sklopu toga izrađivali promotivne materijale, letke, plakate te video poruke. Predavanje je održao Marko Vukman.
U nedjelju su pak polaznici škole,uz predavanje Ane Glučine o EU fondovima izdradili četiri projekta, kojima su obučeni kako napisati projekt, kako bi što uspješnije bio ocjenjen te isfininaciran od strane EU-a. Polaznici škole izjavili su kako su oduševljeni Lokalnom politčkom školom te onime što su na njoj naučili, ali i gostoprimstvom domaćima.


Tekst i foto: www.sdp-ploce.com


Možda ti se sviđa

Politika

PROMJENA VLASTI – PREDUVJET NAPRETKA

Jednostranački sustav gospodarstvo u Pločama je doveo do potpunoga kolapsa – ističu predstavnici HNS-a, HSLS-a i LS-a – Unatoč pozivima,
RO-RO terminal
Politika

INVESTICIJSKI ZAHVAT LUČKE UPRAVE PLOČE: Putnički i teretni terminal

U okviru opsežnih investicijskih aktivnosti koje Lučka Uprava Ploče provodi značajno mjesto pripada gradnji suvremenog RO-RO terminala za međunarodni teretni