Politika i gospodarstvo

FM SDP Ploče: Što je s mladima, gradonačelniče?

Trenutnoj gradskoj vlasti, mladi nisu niti zadnja rupa na sviralu, za HDZ i njihove koalicijske partnere mladi uopće ne postoje.

Forum mladih SDP Ploča je prije osam mjeseci u otvorenom pismu zatražio od gradonačelnika da po svojoj zakonskoj obvezi osnuje Savjet mladih, no ni odgovora nismo dobili, a kamoli da je Savjet mladih Grada Ploča ugledao svjetlo dana. Na predavanju povodom Dana mladih 11.8. u Domu sportova u Pločama, pred gostima iz županijskog Savjeta mladih, gradonačelnik je obećao rješavanje tog problema, naravno sve je ostalo na riječima. Prije dva tjedna uputili smo uredu gradonačelnika e-mail, u kojem smo tražili da nas gospodin Vejić primi, kako bismo mu prezentirali koji problemi muče mlade u Pločama, te njihova rješenja, no kako smo se već i počeli navikavati od ove vlasti, odgovor nismo dobili. Čime je ova vlast zaokupljena, da ni za uzvratiti e-mail nemaju vremena, teško je dokučiti.

Vjerujemo da će gradonačelnik i njegovi pomoćnici ovo barem pročitati i konačno reagirati. Učinite napokon nešto za mlade u našem gradu jer mladi Pločani i Pločanke više ne mogu, ne žele i neće čekati!


Forum mladih SDP Ploče

Otvoreno pismo: http://sdp-ploce.com/otvoreno-pismo-gradonacelniku-grada-ploca-kresimiru-vejicu/

 

Tekst: www.sdp-ploce.com
Foto: Ilustracija