Politika

[DOZNAJEMO] Dan HRM se dogodine slavi u Pločama gdje će biti zapovjedništvo 6. pričuvne pukovnije!

Neslužbena stranica grada Ploča doznaje da je na današnjoj konferenciji za medije povodom prve godine mandata Damira Krstičevića u MORH-u, ministar prezentirao što je do sada učinjeno dok je on na čelu ministarstva.

Novinari su iskoristili priliku i za postavljanje pitanja o budućnosti ustroja Hrvatske vojske, a ono što je za Ploče važno je sljedeće:

Satnija mornaričkog pješaštva će biti smještena u vojarni u Pločama (ovo se znalo i prije), centralna svečanost proslave Dana HRM će biti održana u Pločama (koji se obilježava 18. rujna) i zapovjedništvo 6. pričuvne pukovnije će biti smješteno u Pločama (kao što se već moglo pročitati, Ministarstvo obrane krenulo je slati pozive bivšim aktivnim vojnicima, ročnicima, časnicima i dočasnicima do 55 godine kako bi popunili šest pričuvnih pješačkih pukovnija. Ministarstvo će ‘dignuti’ 18 tisuća rezervista da bi odabralo njih devet tisuća).


O svemu ovome ćemo još opširnije pisati kad budu službeni podaci.

Možda ti se sviđa

Politika

PROMJENA VLASTI – PREDUVJET NAPRETKA

Jednostranački sustav gospodarstvo u Pločama je doveo do potpunoga kolapsa – ističu predstavnici HNS-a, HSLS-a i LS-a – Unatoč pozivima,
RO-RO terminal
Politika

INVESTICIJSKI ZAHVAT LUČKE UPRAVE PLOČE: Putnički i teretni terminal

U okviru opsežnih investicijskih aktivnosti koje Lučka Uprava Ploče provodi značajno mjesto pripada gradnji suvremenog RO-RO terminala za međunarodni teretni